FilosofenEstafette 24 juni bij VG Amsterdam

Filosofen Estafette

Op consult bij ‘de filosoof’? Misschien heb je wel eens gehoord over de praktijk voor filosofie. Zondagmiddag 24 juni aanstaande stellen zes filosofen met praktijk je in de gelegenheid om ermee kennis te maken.

Je kunt deelnemen aan een reeks van drie korte, opeenvolgende filosofische consulten. In elke sessie van vijftien minuten onderzoek je je eigen vraag of thema, steeds met een andere filosoof. Zo leer je wat de praktijk voor filosofie inhoudt én maak je kennis met verschillende stijlen van consultatie.

Tussen de verschillende sessies zit vijf minuten adem- en reflectiepauze. Er zijn twee rondes van elk een uur en een kwartier. Na de laatste sessie is er kort gelegenheid om met andere deelnemers of met de filosofen nog even na te praten. Voor een drankje wordt gezorgd.

En wie weet maakt deze proeverij nieuwsgierig naar meer!

---

 

Als filosofische consulenten zijn aanwezig: Monique GrevelingJoyce Pijnenburg, Gilbert LeistraClaartje van Sijl, Frank Vandendries en Eite Veening.

Er is bij deze filosofie-estafette plaats voor twee keer zes deelnemers; er zijn dus twaalf plaatsen in totaal. Je kunt je slechts voor één ronde aanmelden.

  Tijd ronde 1: 13.00u inloop en introductie filosofen, start sessies precies om 13.10u, einde 14.25u

  Tijd ronde 2: 14.30u inloop en introductie filosofen, start sessies precies om 14.40u, einde 15.55u

 

Kosten: 10 euro per ronde. Bestel hieronder je ticket. Student? Vul dan STUFE2406 bij 'Promotie code opgeven' en ontvang 5 euro korting!

 

 

In verband met de organisatie sluiten de aanmeldingen op 19 juni.

zondag 24 juni 2018 -
13:00 tot 16:00

Locatie:
Gebouw Splendor, Nieuwe Uilenburgerstraat 116, Amsterdam

Deel deze pagina:

Gerelateerd