Meditatie: GEANNULEERD i.v.m Corona tot nader bericht

Meditatie uitgesteld

De meditaties zijn komen te vervallen vanwege de corona maatregelen.

Informatie over nieuwe data, annulering of uitstelling van de meditatie is te vinden op deze website, of via onze social media kanalen!

Wij hopen u spoedig weer te mogen ontmoeten in stilte.

 

We mediteren niet volgens een vastgelegde methode of techniek; in lijn met de VG traditie geloven we in verschillende perspectieven.

Na een korte inleiding zitten we 40 tot 50 minuten stil. Voorkennis van of ervaring met meditatie is niet vereist. Er wordt in feite niets van je verwacht, je hoeft alleen maar te gaan zitten.

Aansluiten kan zonder aanmelding vooraf, de meditatie is vrij toegankelijk. Wil je meer informatie neem dan contact op met Rina Floris via meditatie@vgamsterdam.nl. Je kunt haar ook vragen je naam op de mailinglist te zetten. Je ontvangt dan enkele dagen voor de meditatie een herinnering.

De meditaties vinden plaats op locatie Vrijburg, Herman Gorterstraat 31, Amsterdam

De meditaties op zondagmorgen zijn onderdeel van Podium VG, platform voor beginnende of onafhankelijke initiatieven rondom filosofie, samenleving, kunst en (geestes-)wetenschap.  


Om de lezingen bij te wonen heeft elke bezoeker, ouder dan 13 jaar, een geldig Coronatoegangsbewijs nodig via een geprinte of digitale QR-code in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Kijk voor meer info op CoronaCheck.nl

zondag 28 maart 2021 -
11:00 tot 12:00

Locatie:
Locatie Vrijburg, Herman Gorterstraat 31, Amsterdam

Deel deze pagina:

Gerelateerd

Mindfulness - Het trainen van opmerkzame aandacht
24 september 2017
14 november 2021
10 oktober 2021