Stilte meditatie:GEANNULEERD

Stilte meditatie

voor iedereen die de geluiden van de wereld even tot innerlijke stilstand wil brengen-

Wees welkom, toegang is gratis.

We mediteren niet volgens een vastgelegde methode of techniek; in lijn met de VG traditie geloven we in verschillende perspectieven.

Na een korte inleiding zitten we 40 tot 50 minuten stil. Voorkennis van of ervaring met meditatie is niet vereist. Er wordt in feite niets van je verwacht, je hoeft alleen maar te gaan zitten.

Aansluiten kan zonder aanmelding vooraf, de meditatie is vrij toegankelijk. Wil je meer informatie neem dan contact op met Rina Floris via meditatie@vgamsterdam.nl. Je kunt haar ook vragen je naam op de mailinglist te zetten. Je ontvangt dan enkele dagen voor de meditatie een herinnering.

De meditaties vinden plaats op locatie Vrijburg, Herman Gorterstraat 31, Amsterdam

De meditaties op zondagmorgen zijn onderdeel van Podium VG, platform voor beginnende of onafhankelijke initiatieven rondom filosofie, samenleving, kunst en (geestes-)wetenschap.  


Om de lezingen bij te wonen heeft elke bezoeker, ouder dan 13 jaar, een geldig Coronatoegangsbewijs nodig via een geprinte of digitale QR-code in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Kijk voor meer info op CoronaCheck.nl

zondag 26 september 2021 -
11:00 tot 12:15

Begeleider:

Rina Floris

Locatie:
Vrijburg, Herman Gorterstraat 31, Amsterdam

Deel deze pagina:

Gerelateerd

14 november 2021
12 december 2021