Photo by Kristopher Roller on Unsplash

Podium VG

Podium VG is een platform voor beginnende of onafhankelijke initiatieven rondom filosofie, samenleving, kunst en (geestes-)wetenschap.  

 

Podium - Algemeen

Podium VG is er voor makers en denkers: beginnend talent en (commercieel en religieus) onafhankelijke initiatieven rondom filosofie, maatschappij, kunst en levensbeschouwing. Het podium is ook bedoeld voor programma's die het bewustmaken en rechtzetten van achterstelling tot doel hebben. Ben je op zoek naar publiek voor jouw denk-, schrijf- of kunstwerk? Schrijf naar programmaraad@vgamsterdam.nl

 

Podium Programmamakers

De meeste activiteiten worden voorbereid door de VG programmaraad. Maar we stellen het podium ook graag ter beschikking om ideeën van enthousiaste programmamakers te lanceren.

Heb je een ontluikend idee voor een project op het gebied van ethiek, levensbeschouwing, filosofie, literatuur of kunst? Ken je makers of denkers die iedereen zou moeten kennen? Wil je een debat leiden of gastvrouw of -heer zijn bij zo'n nieuw initiatief? Laat het ons weten: programma@vgamsterdam.nl.

 

Kijk bij de afzonderlijke podiumprogramma's voor data, aanvangstijden en locaties. Aanmelden en kennis vooraf zijn nooit nodig.

Lopende programmering Podium VG

Gespreksgroep op zondagmiddag vanaf januari 2023 met counselor Bob Lammertink.

Buiten mij de stad, in mij de stilte.

Mysticus van het niet-wetende weten.